The Infona portal uses cookies, i.e. strings of text saved by a browser on the user's device. The portal can access those files and use them to remember the user's data, such as their chosen settings (screen view, interface language, etc.), or their login data. By using the Infona portal the user accepts automatic saving and using this information for portal operation purposes. More information on the subject can be found in the Privacy Policy and Terms of Service. By closing this window the user confirms that they have read the information on cookie usage, and they accept the privacy policy and the way cookies are used by the portal. You can change the cookie settings in your browser.
Celem pracy było przedstawienie procesów zachodzących w tkance mięśniowej po uboju, prowadzących do wykształcenia pożądanej kruchości mięsa wołowego. Kruchość mięsa wołowego jest kluczowym wyróżnikiem jakości gdyż decyduje o akceptacji tego surowca, wpływa na satysfakcję konsumentów oraz na powtarzalność zakupów, a tym samym wpływa na rentowność producentów mięsa wołowego. Kruchość mięsa zależy od...
Praca w linii ubojowej odbywa się obecnie z pełnym zmechanizowaniem, zautomatyzowaniem, a przede wszystkim z robotyzacją i maksymalnym upotokowieniem operacji oraz czynności ubojowych. W perspektywie umożliwia to uzyskanie wysokich efektów wydajnościowych, a także przynosi konkretne rozwiązania operacyjne etapów procesu uboju. Przedstawiony opis maszyn i urządzeń w linii ubojowej trzody chlewnej oraz...
Set the date range to filter the displayed results. You can set a starting date, ending date or both. You can enter the dates manually or choose them from the calendar.